Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Grups
Blogs
Piu Piu
Fotos
Campanyes
Descàrregues
Jocs
Viu en català
Fòrum
Xat

Un facebook català?

La xarxa social flog.cat és una xarxa 100% independent i innovadora en aquest món globalitzat pel fenòmen carallibre.

Descobreix flog.cat

Això és un facebook?

Flog.cat és una xarxa social, la xarxa social en català número 1. Facebook és una altra xarxa social, propietat de diverses companyies accionistes.
A flog.cat podràs tenir un perfil personal, escriure un blog, interectuar amb la resta de gent, fer amics, ... tot això en una xarxa social completa i totalment independent, i, en molts aspectes, superior a altres "grans".

Una xarxa original

Des del 2008, flog.cat ha estat a l'avanguàrdia de les xarxes socials catalanes incorporant l'última tecnologia i tècniques de programació. Mentre altres llocs sols poden imitar amb plantilles a Facebook, a flog.cat desenvolupem i innovem dia a dia, sense interessos de mercat.

Xarxa 100% en català

Mentre que facebook ha estat traduït al català, flog.cat simplement s'hi ha creat des de zero, és feta a casa. Flog.cat es va creant i millorant a partir de les idees dels usuaris. Si tens qualsevol problema, només cal avisar pel fòrum o pel xat, i te'l solucionarem encantats. Escoltem els usuaris i prenem nota de tot el que ens diuen. El tracte és més personal, tan personal, que molts hem fet grans amics i hem organitzat quedades i tot! Tenim grans projectes de futur, i amb tu ho podrem fer possible.

Per què triar Flog.cat enlloc de Facebook?

És possible que us ho pregunteu. Si hi ha una gran xarxa social mundial, per quins motius m'hauria de registrar-me a una de més petita i més humil? Doncs nosaltres et donem la solució. Facebook controla les vostres dades personals i comercia amb ella mitjançant anuncis que, segons els vostres perfils, us poden interessar. A flog.cat això no us passarà, no manipulem la vostra informació. Aquí no volem ni pretenem fer negoci. A més, a flog.cat tens tot el protagonisme, és la teva xarxa, i no ets un simple usuari/client d'una gran companyia.

Registra't ara a flog.cat i descobreix-nos »

© flog.cat, 2012

23108164 visites

Contacte | Allotjament de webs | Ajuda i suport tècnic | Enllaços | Condicions i privadesa

Ajuda